11/09/2011

äksöniä!?Pari about kuukausi sitten otettua kuvaa siskostani Sinistä (: loput kuvat ja varsinainen blogimerkintä täällä!

Tänään harmittaa oikeesti ihan älyttömästi, ettei oo ollu aikaa kuvaa mitää omaa! Työssäoppiminen on tosi siistii, mut vie kauheesti aikaa... Ja pimeys tulee sairaan nopeasti... syksyn huono puoli...
Tekis sairaasti mieli tehä semmonen kokopäivän kuvausretki jonnekki siistiin mestaa, hyvässä seurassa! Kuka lähtee ja minne ? 


2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin tän blogin jotain ihmeen kautta. Mutta niin täällä blogissa on tosi paljon hyviä kuvia, joitakin erityisenkin hyviä joita mielelläni katsoisi uudestaankin. Hyviuä valokuvablogeja kun löytyy niin harvassa, mutta uskon tässä olevan potentiaalia. Esimerkiksi toi toinen näistä kuvista on tosi nätti! Hyvä hyvä hyvä :) Mulla tulee kauhee isäolo kun selitän tällasta mut sanotaan vaikka että sulla on taito hyppysissä ;)

    VastaaPoista
  2. Oi ! Kiitos! Must on ihana välil kuulla jotai tollasta!<3 Mä oon kanssas samaa mieltä, hyviä valokuvasblogeja on vähän, bloglovinistakin kun ettii niin sielläkin kaikki hyvät on ruotsinkielellä...

    Sulla on tosi ihana blogi jota seuraan ihan tosi aktiivisesti ja odotan kokoajan mitä uutta sä keksit ! (:

    VastaaPoista