12/05/2011

Toipilaana..

Still alive! Oon ollu kipeänä viimeiset kaksi viikkoa, eikä tunnu millään hellittävän tämä.. yskin ko viimeistä päivää  ja ei jaksa tehdä yhtään mitää, olo on kokoajan hutera...


En oo ehtiny tai pystyny päivittämään tai kuvaamaan mitään, liian vähän aikaa, voimia ja valoa.. Turhauttaa, kun olis ihan tosipaljon toteuttamiskelpoisia ideoita.. Mut joo, eiköhän kohta oo taas aikaa duunailla uusii kuvii c:Kävin torstaina koululla, siinä oli sitten vähä ylimääräistä aikaa joten menin pimiöön seikkailemaan kolmen IHAN random filmirullan kanssa, en muistanu yhtään että mitä niihin oli kuvattu ja milloin.. Pelkäsin tuleeko niistä enään mitään kun ovat olleet niin kauan purkeissa mutta kuvaahan sieltä tuli! En ehtinyt skannaamaan negoja vielä, pitää kattoa joku kerta et ehtii tehä sen iha rauhas.. Laitan varmaan osan kuvista myös tänne <:
Nykyään tulee harvemmin kuvattua filmille, mut se on aina ihanaa vaihtelua sillo kun on inspis hukassa!
Filmille kuvaan yleensä Canonin vanhalla legendalla, AE-1:sellä joka on kyllä mun ihan lemppari. Huusin (huuto.net) sen itselleni vuosi sitten hyvinkin halvalla ja Rungon lisäksi mukana tuli  50mm/1.8 ja 70-150mm/f4.5 ja pari loittorengasta. Kaikki priimakuntoisena siististi niille tarkoitetussa nahkalaukussa..
Välillä kun oikein pahalle päälle satun, kuvaan vaarin vanhalla Voigtländerillä joka on kanssa ihan mainio.

Oon suurimmaksi osaksi kuvannut mustavalkoiselle, siksi että se on ihan mun lempparia ja toiseksi koululla pystyy ilmaiseksi kehittämään filmit ja vedostamaan, mulla on kaappi täynnä ilfordin vedostuspapereita.

Oon iha sikakauan valittanut kun ulkona on kokoajan niin pimeää ja sateista. Pimeys tulee ihan liian aikaisin ja liian nopeasti... MUTTA viimein tänään tuli ensilumi! Ihanaa! Vähän lisää valoa.. c:  Tosin aika varmasti loskaa tuosta tulee.. Vuosi sitten täällä näytti tältä:


Ehkäpä saadaan noinkin hieno talvi tänne vielä ennen joulua.. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti