1/02/2012

Valoa pimiässä

Enpä juuri ole ehtinyt tai jaksanut mitään uutta laitella, kun kuramutapaskakeli ei juuri inspannut kuvaamaan. Joulu sujui rauhallisesti vanhempien luona ja uusivuosi mainioissa merkeissä omanporukan kanssa. c: Tuntuu hyvältä kun vuosi vaihtui, nyt voi taas aloittaa puhtaalta pöydältä ja keskittyä tulevaan. (:

Tänää tuli taas lunta! Eile illalla maa oli harmaa mutta aamusta asti on pyryttänyt ihan simona. En oikeesti toivo mitään niin paljon, kun että noi lumet pysyisivät edes hetken, tätä talvea on oikeesti niin paljon helpompi jaksaa, kun on valoa.

Oon juonu paljon chiliteetä joka on edelleen mun mielestä ihan paras tee maailmassa. Maku on ihanan tulinen, jälkimaku tulee heti nielaisun jälkeen ja se on ihanan pehmeä ja makea. Yogin yrttiteet. Suosittelen kaikille. 


Käytiin Jennan ja Leevin kanssa napsimassa parit kuvat, Leevi opetteli vähän heijastimen käyttöä että saatiin lisää valoa kuvihin. (: 

Mulla alkaa jo huamenna koulut, äh. Studiota varmaan varailemaan.. (:

2 kommenttia:

  1. Toiseks alin iha sikakiva! Enkä mäkään jaksa kouluun, saattaa tulla muutamat pommiin nukkumiset tälleen ekalle viikolle :D

    VastaaPoista
  2. Joo, just jennankaa mietittii et nois ois kyl ollu vähä joulukortti meininkii, mut eipä ollu lunta aikasemmi et tommottii ois voinu tehä. :D

    Joo ei kyl oikee natsaa, ärsyttää et kämppiksil jotk on lukios nii on viel viikko vapaata...

    VastaaPoista