3/06/2012

Hei vain kaikki! Pahoittelen blogini kuolleisuutta, olen ollut melko jumissa koulun kanssa ja kiireinen projektin kuvausten takia. Oon kanssa ollu kauheen uupunut ja NIIN kyllästyny tähän talveen, ihana aamuaurinko lohduttaa ja se että eletään jo maaliskuuta.

Mutta joo! ihanaa että kommentteja ja palautetta on silti sadellut vaikken hetkeen ole päivittänytkään, kiitos siitä, arvostan jokaista kommenttia joka tänne putkahtaa. c:

Viikonloppuna kuvasin Jennan kanssa hiukan taide/fashion/ihme jännä kuvia. Koululle oli juuri tullut uusia matkastudiovaloja joten otin ne testaukseen viikonlopun ajaksi. Tosin viikonloppu oli aika täynnä ohjelmaa enkä ehtinyt kuvata kuin kerran, oltiin Jennan kanssa Lauantaina Valtterin kirpputorilla mikä oli kyl hyvä ja rento reissu!

pölinät sikseen, tässä kuvia! Näitä tulee myöhemmin lisää, kuvia on niin paljon etten ehtinyt vielä käsitellä kun muutaman!Oli tosi hauskat kuvaukset ja itsekin pompin jonkunverran kameran toisellapuolella!
Jenna oli ihan superhyvä ja rentoutunut kameran edessä, ei tarvinnut ohjata melkeen yhtään.
Nuo elinchromen pikkulamput koostaan huolimatta osoittautuivat tehokkaiksi ja ajoin varmasti jatkossakin käyttää niitä jos tarvitsen kunnon valaistusta studin ulkopuolella. Valo on pehmeää ja pitkäkestoisen akun ansiosta valoilla voi kuvata melkein missä vain. Ainoaksi heikkoideksi setissä totesin hepposet jalustat, jo koulussa kokeillessa ne harmittivat. Varmistin sataan kertaan että lamput pysyvät pystyssä ennen kun aloin kuvata.. :D Lisäksi kiristysosat jalustoissa ja lampuissa ovat melko heppoisia, varovainen olla pitää.


Mutta kyllä miulle tuommotteet kelpaisi, akut ja lamput mahtuvat yhteen salkkuun ja jaluistoille on oma pussi, kannettavaa ei siis ole paljon. Pakko saada nua kesäks lainaan.

Olipas taas löpinät :D lisää näitä siis jonkun ajan päästä, ja kohta saan projektini valmiiksi, ja laitan nekin kuvat sitten tänne.

heips (:

3 kommenttia:

 1. Ihana toi kellomainen
  ja noi hiukset
  ja ah aha ah.

  VastaaPoista
 2. tosi kauniita kuvia!

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista