4/18/2012

Hidas kevät ja unelmat kesästä.


Aamun ratoksi kävin vielä edellisten kuvauksien kuvia läpi. Anna on kaunis.
Ulkona tuulee täysiä ja ulkona satelee randomisti räntää ja ties mitä. Tuntuu ettei kunnon lämpöinen kevät tuukkaan ikinä.. Kevät on tuntunut ikuisuuden pitkältä ja hitaalta.

Jämähdin jotenkin viimeviikon jälkeen, kun oli aika stressaava viikko. En eilen enkä toissapäivänä saanut mitään aikaiseksi paitsi levätä hetken, kun ei sitä oikein viikonloppuna ehtinyt.. Tänään kuitenkin suunnittelin jo uusia kuvauksia ja semmoiset ois näillänäkymin perjantaina. Mun arki koostuu juuri nyt aika paljon näistä projektin kuvauksista ja muutenkin kaikesta kuvaukseen ja työssäoppimiseen liittyvästä. Ootan kuitenkin jo kesälomaa, on sellainen kutina että kesästä on tulossa mainio ;) Hiukan festareita ja ystävien kanssa oloa. Voisi sitä vähän reissatakkin. Ehkä. Tietenkin hyvässä seurassa. Ja syödä paljon mansikoita. Ja kirsikoita. Ja jäätelöä.

Camilla

 mie lähden nytten syöömään-> (: heips

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tarttiin siuta kuvauksiin, pääset rypemään!

   Poista
 2. Theh tykkään tosta mustavalkosesta versiosta! lähetäkkö mulle facebookissa? molemmat! ja kesäfiiliksissä täälläkin, kohta nähdään kun veeran kaa tullaan moikkailemaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohh kyllä lähetän! kyllä! kylläkyllä, meidän pitää sopia päiiiviä

   Poista