3/24/2013

DesignSkins

DesignSkins antoi miulle mahdollisuuden testata Designkuoria / tarroja älypuhelimiin, jotka saa siis teetettyä ihan omalla kuvalla. Innostuin tästä tietenkin, kun itsekin sorruin hetki sitten älypuhelimen omistajaksi ja kapula kaipasi mielestäni hiukan persoonallista ilmettä. Ihaninta tässä oli se, että mulle sanottiin suoraan, ettei tuotteita tarvitse väkipakolla mainostaa / mielistellä, vaan saan kertoa rehellisen mielipiteeni, mitä pidin.


Tilasinpa sitten kahdet desingit, Omaan Samsung xcoveriini ja ystäväni iphone 4s luurille. Tilasin tuotteet eräänä perjantaina, ja ne tulivat seuraavan viikon maanantaina ja tiistaina, eli toimitus oli nopsaa. Iphonen kuoren lahjoitin Kallelle testattavaksi, ja Samsungiini saapuneen tarran liimasin takakanteen. Mietin vähänaikaa, mitenköhän tuo kestää, mutta kyllä se siinä näyttäisi pysyvän. Tarran kuva oli kiitettävän hyvänlaatuinen, toisin kuin Iphonen kova silikonikuori, siinä kuva oli huomattavasti huonolaatuisempi ja melkoisen rakeinen.

Tarraa voin siis suositella, erittäin lämpimästi, kuten sivuilta voi huomata, tarraa saa teetettyä ihan kaikkiin älypuhelimiin, läppäreihin, jopa Ikean pöytiin ja koiran flexeihin :D Näyttäisi muovipinnoitteen ansiosta kestävältä, ja varmasti pysyykin, kunhan kiinnityksen tekee huolella eikä tarraa raaputtele irti. Irrottaessa tarran ei pitäisi jättää mitään jälkeä pintaan. Mulla on ollut nyt kyseinen tarra puhelimen takakuoressa pari viikkoa, ja erittäin hyvin on pysynyt, eikä näyttäisi herkästi edes naarmuuntuvan!

Kiinnostaisiko teitä arvonta tämän tiimoilta? :)


4 kommenttia:

 1. voiii kiinnostaa ehottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. mulla on se kova kuori (ei siis toi silikoni) ja siinä on tosi hyvä laatuinen se kuva :)

  mielenkiintoinen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) No se varmaa riippuu tosipaljon kuvast ja väreistä et miten se siihen istuu...

   Poista