7/16/2013

LAST WEEKEND 1/2MODEL /SARA
ASSISTANTS / OLLI & MARIA

SMOKE BOMB FROM VARUSTELEKA.FI

Thanks a lot of awesome weekend, thanks for all of you!!

5 kommenttia:

 1. Ihan jees kamaa. Muilta, kun tekniseltä puolelta varsinki! Tips: Vähän parempaa valasua kaipais, nyt on tosi näihin räväkköihin muotikuviin sopimaton lame valo. Lisäks vähän tunkkasentuntusia ainakin osa kuvista oot vissiin mustantasoja nostanu ylös, ettei täyttä mustaa oo vaan se menee vähä harmaaks - ei näytä kauheen hyvältä. Kontrastia snadisti lisää huutaavat kuvat mulle. Nilkka,polvi ja kyynärpää rajaukset on myös yleensä aika kamalia, ne sulla on ongelmana muissakin kuvissa. Pientä viilausta ni kylä lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Tunnistan kyllä ton rajaus / sommittelu ongelman, raajojen katkomisen, joka kerta yritän siihen panostaa mutta tuntuu menevän kokoajan huonompaan. Pitäs jotenkin saada se toimii. Kiitos hei rakentavasta, erittäin hyödyllisestä palautteesta ;)!

   Poista
 2. nää on tosi mahtavia! :-)

  VastaaPoista
 3. Kivaa kuvaa kyl, käsittelyn suhteen ehkä sellanen pikkujuttu ns. "säännöistä". Monasti ois hyvä, että kasvot (pääkohde, tai se minne huomion halutaan kiinnittyvän) kuvassa ois kuvan kirkkain kohta, nyt ne on jalat/reidet, joten huomio hakeutuu niihin vähän liikaa... mutta makuasioita muiden joukossa. :)

  VastaaPoista