10/23/2013

Sophie Black Photography


Heipparallaa! Nyt se kaamos alkaa, mutta onhan siitä ennenkin selvitty. Illat menee pitkälti koneella istuessa, ja eilen satuin törmäämään ihan mahtavaan materiaaliin. Tässä teille siis sitä, Sophie Blackin valokuvataidetta!


Vähään aikaan en ole 500px:iä selaillessani löytänyt mitään näin inspiroivaa, mitään näin hienoa ja herkkää, kaunista. Värien käyttö kuvissa on mieletöntä, samoin tarkennusalueen rajaaminen. Kuvista huokuu tunne hyvin vahvasti. Kaikki toimii. Kaikki. Tykkään myös tosi paljon päällekkäisvalotusta matkivasta kuvanmuokkauksessa.
Tässä on sitä, mikä nykyvalokuvauksessa toisinaan uupuu, Tunnetta. Tunne. Se tunne, minkä sä saat kuvasta, minkä tarinan sä muodostat sille, ekojen sekuntien aikana kun tuijotat ruutua. Jos kuva saa tuntemaan kylmiä väreitä, on se oikeasti onnistunut ja siihen on vangittu se tunne.
Yesterday, i found something really beautiful, sensitive and something so great from 500px! I found this Sophie Black and her awesome art photography stuff and fell in love with it. Sophie has an amazing talent to capture so many feelings in one picture. I really love the way how she uses colors so artfully in every picture and the way how she edits her pics. 

All photos in this post © Sophie Black photography.

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää muistuttaa aika paljon sun omia otoksia :) ota se kehuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Varsinki toi vika (:

   Poista
  2. No ehkä mun ja hänen kuvissaan yhdistyy sellainen tietty pehmeys, luonto ja sellainen tietty olemus... : -- DD

   Poista
  3. Ehkäpä juuri siksi tuo inspiroi niin paljon, kun tyylisuunta on osittain samankaltainen ;)

   Poista
 2. these photographs are wonderful!
  thank you for introducing me to her work! :-) lovely blog.

  VastaaPoista